Udruga za terapijsko jahanje ipak neće morati prodati kobilu Dorinu: ‘Hrvatska se podigla na noge, javljali su se iz svih krajeva’

Izvor: Facebook

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh u Petranecu, ovih dana probudila je emocije u svima jednom objavom. Naime, zbog manjka financijskih sredstava Udruga je bila primorana na oglasnik staviti kobilu Dorinu.

Inače Dorina je jedan od tri terapijskih konja, koji djeci s mentalnim poteškoćama itekako puno znači. Navedena vijest proširila se velikom brzinom, a ljudi dobre volje masovno su se odazvali kako bi pomogli udruzi.

Zahvaljujući anonimnom donatoru, Dorina ostaje kod kuće, a oduševljenje i suze nije krila Valentina Kavur iz Osmijeha.

Izvor: Facebook

” Ja sam se naplakala da više nisam mogla govoriti. Toliko su svi bili senzbilni, to je bilo čudo. Mi nismo imali više nikakvih nada, napravili smo sve što smo mogli, a kad ste objavili članak, promijenio se sve. Podigla se Hrvatska na noge, javljali su se iz Zadra, Istre, iz svih dijelova zemlje i davali nam potporu na bilo koji način. Recimo, u Zadru su nam ponudili da je mogu uzeti u najam kod sebe sve dok ne stanemo na noge. Javila se i jedna banka i rekla nam da pošaljemo zamolbu za donaciju”, kazala je Valentina za 24sata.


Komentari