Tražite posao u Zagrebu? Pronašli smo najbolje ponude!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

STSI zapošljava u Zagrebu, odnosno Graberju Ivaničkom na pozicijama: stručnjak projektant (m/ž), tehničar za poslove videonadzora (m/ž), strojar (m/ž), tesar / zidar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž) i operater za sanaciju spremnika (m/ž). Prijavite se čim prije putem linka.

Alarm Automatika zapošljava komercijalista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.10. Uvjeti su stručna sprema elektrotehničkog ili ekonomskog smjera, radno iskustvo na poslovima prodaje ključnim kupcima, izuzetne prodajne, komunikacijske i motivacijske vještine. Aplicirajte.

Bleu Homme d.o.o. traži pomoćnog radnika u skladištu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 7.10. Traži se srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, odgovornost, spretnost i točnost. Provjerite više i prijavite se.


PrinC d.o.o. traži Firebase / Android App Developer – a (m/ž) te Software Developer – a (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi dugoročnu suradnju, konkurentna primanja, mogućnost ugovora na neodređeno te rad u ugodnom okruženju. Rok prijave je 7.10. Aplicirajte.

Macel plin d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, viša ili visoka struka elektrotehničkog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi redovita primanja i ugovor o radu na neodređeno. Prijavite se.

Swiss Digital AG zapošljava na poziciji Angular frontend Developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 9.10. Uvjeti su minimalno dvije godine iskustva u web development-u. Poželjno je znanje njemačkog jezika i iskustvo rada na međunarodnim projektima. Prijavite se.

HSG Kariera za potrebe klijenta zapošljava na poziciji skladišni radnik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Jankomir, a rok prijave 4.10. Potrebni su srednja stručna sprema, dobra fizička sprema, odgovornost u radu. Poželjno je prethodno iskustvo. Prijavite se ovdje.

Konto-kat d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) za rad u Sesvetama. Rok prijave je 5.10. Uvjeti su radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativna primanja, dodatak na plaću, plaćenu prehranu i prijevoz do posla. Prijavite se ovdje.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži specijalista korisničke podrške sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 12.10. Uvjeti su znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, komunikativnost, ljubaznost, fleksibilnost. Nudi se plaća od 6.000 kuna mjesečno. Prijavite se.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži građevinskog radnika (m/ž) i montera / vodoinstalatera vanjskih vodovoda (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je iskustvo četiri do pet godina, samostalnost i organiziranost. Aplicirajte klikom na link.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Komentari