(VIDEO) Trump je prevezen u vojnu bolnicu gdje je započeo terapiju remdesivirom! Ispred bolnice se okupljaju zabrinuti građani!

foto:screenshoot/twitter

Američki predsjednik Donald Trump jučer je potvrdio da su on i njegova supruga Melania pozitivni na koronavirus te idu u karantenu, no oko 17 sati Trumpovo zdravstveno stanje se pogoršalo, zbog čega je prebačen helikopterom u vojnu bolnicu Walter Reed, gdje je započeo s terapijom.

Nakon što je hospitaliziran u vojnoj bolnici Walter Reed zbog zaraze koronavirusom, američki predsjednik Donald Trump dobio je dozu antivirusnog lijeka “remdesivir”, objavio je noćas predsjednikov liječnik dr. Sean Conley, dodavši kako je predsjednik vrlo dobro.

“S radošću vam mogu objaviti da je predsjednik vrlo dobro i nije mu potreban dopunski kisik. U konzultaciji sa specijalistima odlučili smo započeti terapiju ‘remdesivirom’ i predsjednik je primio prvu dozu, te se udobno odmara”, napisao je dr. Sean Conley u priopćenju koji je objavila Bijela kuća.

Američki predsjednik Donald Trump u petak je, 17 sati nakon što je objavljeno da je pozitivan na covid-19, helikopterom prebačen u vojnu bolnicu Walter Reed (Bethesda, Maryland) na liječenje.


Trump je hodao sporo prema helikopteru, nosio je masku za lice i nije razgovarao s novinarima, no prije odlaska obratio se javnosti iz Bijele kuće putem Twittera:

U međuvremenu pred bolnicom su se polčeli okupljati građani u znak podrške predsjedniku Trumpu.

Komentari