TUČNJAVA U VLAKU: Posprejao ga suzavcem, a sve zbog maske koju je jedan od njih nosio samo preko usta, ne i nosa!

Ilustracija: Pixabay

Na željezničkoj postaji u Taufkirchenu nedaleko Munchena se u petak ujutro događala prava drama kad je 49-godišnji Nijemac je prišao 47-godišnjem Hrvatu i napao ga jer masku nije nosio preko nosa, već samo preko usta. Dvojica muškaraca su se potukla, a razdvojili su ih putnici. OObojica su prošla s lakšim tjelesnim ozljedama.

Tog je 15. siječnja Nijemac čitao novine u vlaku i zamijetio Hrvata koji je maskom prekrio usta, no ne i nos, na što upozoravaju mnogi epidemiolozi. Tada je Nijemac gledajući Hrvata i držeći se za masku izgestikulirao kako bi ju trebao pravilno postaviti na lice, javljaju iz njemačke policije, piše Fenix-magazin.

Hrvat iz Haidhausena nije reagirao već je sišao na stajalištu u Taufkirchenu, a uznemireni Nijemac iz Giesinga krenuo je za njim, te je u tučnjavi koja je uslijedila Nijemac pao na pod, nakon što je Nijemac Hrvatu pokazao srednji prst.

U strahu da će gaHrvat napasti, Nijemac je iz džepa izvadio suzavac i poprskao Hrvata u lice, kada se nekoliko putnika umiješalo i smirilo situaciju, kako sukob ne bi prerastao u nešto više.


Nijemac je pri padu zadobio ogrebotine na potkoljenici i dlanu, a Hrvat je zbog spreja dobio iritaciju oka, a obojica su odbili medicinsku pomoć na licu mjesta. Sada je protiv muškaraca pokrenut kazneni postupak zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i uvreda.

Komentari