NEVIĐEN KAOS U WASHINGTONU! Četiri osobe su preminule u divljem pohodu na Capitol

Photo: YouTube screenshot

Neviđen kaos u srijedu je vladao u Washingtonu ispred i u zgradi američkog Kongresa, a krajnje divlje ponašanje rezultiralo je smrtnim posljedicama. I to za čak četiri osobe. Žena koja je ozlijeđena vatrenim oružjem u samom Kongresu preminula je naknadno u bolnici, izvještava CBS News.

U nju je pucao policajac u civilu, zaposlenik u Kongresu, a policija je pokrenula internu istragu oko ove pucnjave. Identitet preminule žene još uvijek nije poznat.

Izvan zgrade Kongresa preminula je još jedna žena i dva muškarca. Policija je obavijestila javnost kako u njih nije nitko pucao već su stradali usred drugih hitnih stanja. Još uvijek ne postoje informacije koja su to ‘druga hitna stanja’ jer se policija nije o njima očitovala. Još uvijek ne znaju kako su ti ljudi stradali u masi prosvjednika.

Podsjećamo, u srijedu navečer Trumpovi pristaše izvršili su udar na američki Kongres, provalili u zgradu, no srećom, policija je uspjela smiriti situaciju. Povod za njihovu bijesnu reakciju bila je sjednicu na kojoj je trebalo potvrditi pobjedu demokrata Joea Bidena na predsjedničkim izborima.


Komentari