Prometni kaos na Miramarskoj: Mještani zvali policiju, a neki su upotrijebili i sjekiru

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Zbog asfaltiranja ceste na dijelu Miramarske ulice, stanari tog područja danas ujutro ostali su totalno odsječeni od ostatka glavnog grada. Upravo cestu koja se asfaltirala svakodnevno koriste za probijanje do glavnih gradskih prometnica. Zbog navedenog su zvali i policiju, jer tvrde da nisu mogli nigdje.

Iz PU zagrebačke potvrdili su za Dnevnikhr da su oko 9 sati imali dojavu te su obišli mjesto događaja, ali postupanja nije bilo.

Jedan od stanara se snašao i probio put prema Slavonskoj aveniji. Sjekirom je sasjekao grane i držao ih ostalim kako bi mogli proći s vozilima.

“Trebalo je bar pola sata da se stvar pokrene jer su na prolazu koji smo prije koristili sada betonski blokovi i ljudi ispred njih zapravo nepropisno parkiraju. Blokove su maknuli, pronađen je vlasnik jednog od tih automobila, drugi je još tu, ali smo nekako uspjeli proći”, kazao je jedan od mještana.


Stanovnici Miramarske su pokušali razgovarati i s radnicima koji su asfaltirali cestu, a oni su tvrdili da samo rade svoj posao.

Komentari