PREDAJE PALICU! Natalija Prica odlazi s mjesta šefice Bandićeve mladeži

Izvor: Facebook

Bliska suradnica Milana Bandića, stomatologinja Natalija Prica, obznanila je danas u jednom dnevnom listu novost da više neće biti predsjednica Foruma mladih Gradske organizacije Bandićeve stranke. Navela je kako je vrijeme da “palicu” preuzmu novi ljudi jer ona ima obaveza izvan politike.

Mlada politička zvijezda Stranke rada i solidarnosti našla se nedavno u fokusu javnosti. Brojni hrvatski mediji pisali su i objavili papparazzo fotografije zajedničkog posjeta 65-godišnjeg Milana Bandića i njegove 32-godišnje suradnice Natalije Price jednoj zagrebačkoj krznariji početkom ovog mjeseca. Tek danas je, nakon dva tjedna prirodu tog posjeta ona opisala kao njihov uobičajen posjet zagrebačkim obrtnicima.

No skoro jednak interes javnosti izazvala je još ljetos kada su portali počeli pisati o impresivnoj kolekciji skupocjenih dizajnerskih torbica koje je Prica nosila pojavljujući se uz Bandića na brojnim događanjima. Vrtoglave cijene Diora, Burberryja, Chanela i ostalih stranih luksuznih brandova zaintrigirale su portale, tiskovine i društvene mreže sve do današnjih dana.

Da stvar bude gora, uslijedila je preksinoć i reakcija njenog mladog supruga koji je se doslovno odrekao preko medija. Nije bio određen u svojoj poruci koji je razlog tome, ali je zamolio da se njegovo ime i fotografije ne spominju uz njeno.


Svako dovođenje u vezu s njom ugrožava moj ugled i integritet”- naveo je.

No takva pažnja koju je njihova uskoro bivša predsjednica privukla na sebe nije se svidjela svim članovima mladeži stranke Milana Bandića koja nosi naziv Stranka rada i solidarnosti.

“Iznenadilo nas je da se nakon afere “torbice”, koja je uzdrmala brojne naše mlade članove i članice, naše roditelje, pa i cjelokupnu zagrebačku javnost, ona sada navodno želi sama maknuti s te pozicije. Većina nas ovdje radi besplatno za stranku, volontiramo, a imidž dotične gospođe ne predstavlja nas mlade u Zagrebu, neovisno kojoj stranci pripadamo. Jer se borimo s teškom svakodnevicom, a Zagreb su kao što znamo zadesili u ovoj godini i razoran potres i Covid. A luksuz u kojem pliva naša aktualna predsjednica nema nikakve veze sa stvarnošću” – naveo nam je član mladeži Bandićeve stranke čije se prostorije inače nalaze u Praškoj ulici, u strogom centru Zagreba.

Podsjetimo, gospođa Natalija Prica je stomatologinja i zastupnica u Gradskoj skupštini. Diplomirala je također na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Kao zanimljivost u svojoj biografiji ima i činjenicu da je 2011. godine proglašena najljepšom na izboru Miss Universe Hrvatske. U svojim je medijskim nastupima dosad isticala kako je za Bandićevu mladež radila pet godina. Najviše se htjela posvetiti problemu rješavanja stambenog pitanja mladih u Zagrebu.

Opširnije o ovoj temi čitajte u aktualnom broju tjednika 7dnevno koji je na kioscima!

Komentari