Novi ravnatelj Srebrnjaka ipak nije izabran, neki članovi Upravnog vijeća nisu se pojavili

Danas je trebao biti izabran novi ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak, nakon što je nedavno naprasno smijenjen dugogodišnji ravnatelj te ustanove Boro Nogalo, no to se ipak nije dogodilo. Izbor je propao zbog nedostatka kvoruma.

Na sjednici Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak održanoj u četvrtak saslušano je četvero kandidata za ravnatelja, a konačna odluka bit će donesena u petak ili ponedjeljak, doznaje se od predsjednice Upravnog vijeća Ane Stavljenić-Rukavine.

Na sjednici Upravnog vijeća bilo je petero od sedmero članova Upravnog vijeća, od kojih se predstavnik bolnice i pomoćnik ravnatelja Davor Plavec izjasnio da samo prisustvuje sjednici.

Predsjednica Upravnog vijeća Ana Stavljenić Rukavina izjavila je Hini da su saslušali četvero kandidata, a konačna odluka o novom ravnatelju bit će donesena u petak ili ponedjeljak.


“Upoznali smo se s kandidatima i njihovim programima a sutra ili u ponedjeljak bit će donesena odluka, ovisno o tome koliko će članovima Vijeća biti potrebno da prouče dokumentaciju”, rekla je Stavljenić-Rukavina.

Osim smijenjenog ravnatelja Bore Nogala svoje program predstavile su dvije liječnice iz Srebrnjaka Mirjana Turkalj i Romana Djerdja Juraški, te Dragan Korolija Marinić, koji se smatra bliskim stranci zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Danas se bira novi ravnatelj bolnice Srebrnjak, Nogalo kaže da ne očekuje ništa dobro

Komentari