Milanović se ne gasi: Sada je, osim ponovo po Daliji, opleo i po zagrebačkoj udruzi B.a.B.e.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Milanović danas je iskoristio komemoraciju u povodu obilježavanja 78. obljetnice talijansko-četničkih zločina u zaleđu Omiša kako bi nastavio svoj verbalni izljev na Daliju Orešković, a ispaljivao je svoje strelice i raznim drugim smjerovima.

Najprije je komentirao poruku Bakira Izetbegovića koji je kazao da je odbio Milanovićev poziv da dođe u Hrvatsku, prenosi N1.

“Gospodin Izetbegović je nekonzistentan jer je otišao kod hrvatskog premijera. Meni je drago da je otišao… Hrvatska ima načina da se na miran, uporan i bezobrazan način izbori za hrvatski narod”, kazao je.

Milanović je dalje nastavio s Dalijom, pa je pročitao ulomak članka kad je Orešković komentirala trepavice Kolinde Grabar Kitarović.


“Kad sam rekao samodopadna narikača, to je novi kontekst. Muškarci ne nariču, ali guslaju. Guslari znaju biti toksični, pjevaju o povijesnim pobjedama i onda obično to završi u ratu”, nastavio je.

“Kad sam rekao narikača, a ne alapača, kad sam rekao samodopadna, onda taj pridjev ima težinu… Kad nekom kažem da je samodopadan, onda je neiskren. Drago mi je da se javila pravobraniteljica. Postoje ljudi koji obnašaju važne funkcije, a da vi, a i ja, u prvi mah se nisam mogao sjetiti imena. Zove se Višna Ljubičić… Ja joj kažem da nikoga nisam uvrijedio, ali ako netko želi da ga se tretira kao amazonku mora biti spreman da ću uzvratiti”, rekao je Milanović te se osvrnuo i na udrugu B.a.B.e. koja je također komentirala Milanovićevu paljbu po Orešković i Puljak, rekavši da je to neduhovito ime koje bi trebale promijeniti.

“Gospođa Orešković je rekla da se u Klubu okupljaju kriminalci i prostitutke, pazite rječnik. Ako ulaziš u ring, nemoj mi donositi nož sa sobom, igraj pošteno i budi spremna da ti se uzvrati na isti način”, poručio je.

Komentari