’Zagreb volim još otkad sam bio u utrobi svoje majke’ Troskot uzvratio Tomaševiću i poručio da se ne boji

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

“Od svih kandidata koje sam vidio ne vidim ikoga da je imao iskustva u financijskom sektoru, odnosno upravljanju financijama i velikim sustavima. Grad Zagreb je golem sustav. Ne bojimo se apsolutno nikoga”, poručio je u četvrtak Zvonimir Troskot, Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Dodao je i kako glasače ne želi kategorizirati na Bandićeve, HDZ-ove ili SDP-ove.

“Uzimamo sve građane koji nas prepoznaju i koji žele promjenu”, istaknuo je pa se osvrnuo na protukandidate.

“Pozivamo svakoga tko smatra da ima tim, znanje, vještine i karizmu suradnje s građanima da uđe u utrku. Živimo u pluralističkom društvu i pozivamo sve koji to mogu, da uđu u utrku. Ali, mislim da vrijeme već malo istječe”, rekao je, prenosi HRT.

Smatra da HDZ-ov Davor Filipović nije poznanica Zagrepčanima, a kandidatura Miroslava Škore ga ne zabrinjava.


“Za sada su to političke spekulacije, sve dok Škoro ne da službenu potvrdu ulaska u bitku. Na kraju dana, nas to ne zabrinjava s obzirom na to da ćemo ući u drugi krug sa Škorom ili bez njega”, kazao je.

Komentirao je i izjavu Tomislava Tomaševića koji je poručio da jedva čeka debatu s kandidatima koji su preko noći otkrili ljubav prema Zagrebu. Troskot kaže kako se tu nije prepoznao budući da “Zagreb voli još otkad je bio u utrobi svoje majke”.

Upitan kako bi smanjio gradski dug, govori kako bi uštedio na javnoj nabavi, a prije rezova u Gradskoj upravi i Holdingu. napravio bi analizu.

Na pitanje kako bi smanjio gradski dug, Troskot kaže da bi uštedio na javnoj nabavi. Što se tiče rezova u Gradskoj upravi i Holdingu, prvo bi napravio analizu.

“Ako postoje ljudi koji su preplaćeni, a ne rade svoj posao na adekvatan način, onda bismo išli u snimanje, a poslije racionalizaciju”, zaključuje.

Komentari