TOMAŠEVIĆ ODRŽAO GOVOR: ‘Ostavili smo u ovoj kampanji srce na terenu i ovo je rezultat tog rada’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Večeras su građani rekli da možemo!”, rekao je Tomislav Tomašević na obraćaju novinarima nakon što je DIP objavio rezultate na kojima uvjerljivo vodi.

“Ostavili smo u ovoj kampanji srce na terenu i ovo je rezultat tog rada. Hvala volonterima koji su na kiši i suncu stajali na štandovima, hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam danas dali glas i povjerenje”, izjavio je.

“Od Splita, do Rijeke, od Osijeka do Pule,… i u svim drugim gradovima gdje smo imali kandidate naše Zeleno-lijeve koalicije. Danas smo napravili jedan i pol od dva koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice. Prema dosadašnjim rezultatima imamo golemu prednost za drugi krug. Pred nama su još dva tjedna borbe i opet ćemo dati sve od sebe”, kaže.


“Nećemo se služiti prljavim trikovima, pobijedit ćemo za dva tjedna uzdignute glave i moći ćemo svima nakon izbora pogledati u oči. Pobijedit ćemo za dva tjedna bez da smo prodali dušu i bez da smo ostali ikome dužni”, tvrdi kandidat platforme Možemo!.

“I zato, potreban je još jedan taj korak za promjenu za dva tjedna, za promjenu koja se već vidi i već osjeća. Pozivam građane da naprave još jedan taj korak. Zahvaljujem svima i poručujem – idemo dalje u pobjedu!”, zaključio je.

Komentari