‘SVEJEDNO NAM JE TKO ĆE U DRUGI KRUG’ U Tomaševićevom stožeru oduševljenje: ‘Ovo bi mogao biti povijesni trenutak’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Slavi se u stožeru platforme Možemo! jer Tomislav Tomašević je osvojio nadmoćnih 48.61% glasova u metropoli.

Nakon objave rezultata prvih izlaznih anketa Tomašević je na upit novinara je li spreman biti gradonačelnik kazao – Jesam!

“Zagrepčani su danas izabrali pravu promjenu. Moguće je i da do kraja večeri rezultat bude i nešto veći, ali zadovoljni smo i s ovim. A sretni smo jer smo ogromnu podršku dobili i za Skupštinu.

Svejedno mi je tko će biti u drugom krugu. Oni koji su igrali prljavo, koji su slali danas poruke i koji su imali lažne ankete, oni ni ne znaju igrati prema demokratskim pravilima. Za mene to nisu demokratske stranke”, rekla nam je Sandra Benčić, jedna od koordinatorica stranke Možemo!


Rada Borić iz Nove ljevice je čak zaplesala.

“Ovo pokazuje da gradjani znaju da je promjena nužna. Bilo bi odlično da pobjedi u 1.krugu. mogli bi početi pripreme za preuzeti grad. A to bi bilo i povijesni trenutak!

U svim gradovima ćemo imati ljude u vijećima. Nadamo se da ćemo s drugim snagama pokazati da i u drugim gradovima može biti promjene. Moglo bi se dogoditi da i u 1.krugu imamo gradonačelnika Zagreba”, kazala je Borić.

Podsjećamo, prema prvoj anketi u drugi krug ulaze Tomislav Tomašević (48.61%) i Jelena Pavičić Vukičević (11.49%)! No, Miroslav Škoro osvaja 11,35 posto tako da ima velike šanse prestići je. Na četvrtom mjestu je Davor Filipović (HDZ) s 10,29%.

Komentari