Peternel uoči Dana žena navalio na kandidatkinju za Zagreb: ‘Potrošeno lice koje se upotrebom političkog botoxa naivnima gura kao novo’

Foto: Pixsell

“Stranica joj je hakirana!!! Ajme! Užasno je bitna i važna otprilike koliko i tajni podaci NASA pa hakeri udružuju snage kako bi razotkrili plagiranje Vesne Škare Ožbolt! Stare fore, stari politički obrazac, potrošeno lice koje se upotrebom političkog botoxa naivnima gura kao novo lice!”, napisao je razjareni Igor Peternel na tvrdnje kandidatkinje za Zagreb Vesne Škare Ožbolt kako je njezina stranica hakirana te je tamo umetnut Mostov program iz 2017. godine kako bi se ona javnosti uoči izbora prikazala u negativnom svjetlu, odnosno kao plagijatorica.

Škorin suradnik sasuo je svojom najnovijom Facebook objavom ovoj kandidatkinji u lice niz uvreda, nazivajući je starom postavom koja se pokušava prikazati kao novitet na zagrebačkoj političkoj sceni.

Podsjećamo, Vesna Škare Ožbolt utvrdila je u subotu da je njezin program i program njezina tima potpuno originalno djelo i kako su neistinite tvrdnje da je riječ o plagijatu, istaknuvši da to izjavljuje pod punom moralnom i kaznenom odgovornošću. U telefonskoj izjavi Hini komentirala je medijske navode da je njezin program “rijetko viđen plagijat” i da je “od riječi do riječi prepisala program od Mosta”.

Spomenute navode ocijenila je neistinitim i napomenula kako se to može provjeriti na stranicama njezine gradonačelničke kampanje .


“Na stranicama se može vidjeti da moj program i program moga tima u kojemu su, među ostalima i docenti i doktori znanosti, ni u jednoj rečenici nema podudarnosti s Mostovim programom iz 2017.”, izjavila je Škare Ožbolt.

Komentari