‘PETEK ĆE MI BITI ZAMJENIK’ Joško Klisović otkrio detalje nove suradnje: ‘Dokazao se u borbi protiv korupcije’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL

“Anka Mrak Taritaš meni osobno ne šteti. Činjenica jest da je ona popularna među našim biračima, no ja sam popularniji. Kada će trebati zaokružiti mene ili nju, vjerujem da će glasači odabrati mene”, rekao je u utorak SDP-ov adut Joško Klisović, gostujući u Dnevniku Nove TV. Ovaj rođeni Zagrepčanin ponovno je istaknuo da se za kandidaturu odlučio kada je shvatio da metropola u potpunosti propada te da mu je potrebna nova uprava i gradonačelnik.

“Građani su mi sami prilazili i rekli da im ja budim nadu da će biti bolje”, poručio je Klisović i dodao da je svjestan svojih prednosti nad drugim kandidatima.

“Imam iskustvo u upravljanju državom, tj. određenim poslovima u državi koje sam kroz svoje radno i profesionalno iskustvo stekao. To nemaju drugi kandidati, uključujući gospodina Tomislava Tomaševića. On je kroz aktivizam doprinio da se bitne teme podignu visoko u politiku, ali kritizirati Gradsku upravu i upravljati Gradom su dvije vrlo različite stvari”, smatra Klisović.

No, kada mu je postavljeno pitanje tko će mu biti “lijeva i desna ruka”, tj. zamjenici, 52-godišnji pravnik i diplomat otkrio je veliku vijest.


“Jedna žena bit će stručnjak za financije, a muška osoba već se dokazala u borbi protiv korupcije i profilirala u području društvenih djelatnosti. Javnosti je već poznato da sam vodio pregovore s Renatom Petekom i mislim da smo se dogovorili da će mi biti zamjenik”, istaknuo je SDP-ovac.

No, Petek večeras nije bio raspoložen komentirati ovu informaciju. Kratko nam je poručio da ćemo o svemu biti obaviješteni u srijedu ili četvrtak.

“Nadam se da me razumijete”, zaključio je Petek.

Podsjećamo, pregovori GLAS-a i SDP-a prije nekoliko dana su propali jer je, kako se neslužbeno doznalo, Mrak Taritaš tražila previše.

Hoće li ova nova suradnja pokazati ozbiljnu prijetnju trenutačnom favoritu anketa, vrijeme će reći.

 

Komentari