ORI ‘OTVOR ŽENO KAPIJU’! U Škorinom stožeru toči se vino i pleše, Hasanbegović tvrdi: ‘Pavičić Vukičević je sjena onog što je Bandić bio’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Unatoč rezultatima izlaznih anketa, ali i privremenih rezultata DIP-a, u stožeru Domovinskog pokreta se slavi, pleše i toči graševina čelnika Miroslava Škore.

U Hotelu Internacional u Miramarskoj svira ‘Otvor ženo kapiju’, jedu se kanapei i kolači, a makse se ne nose.

Zlatko Hasanbegović rekao je kako će se voditi mrtva trka za drugi krug.

“Birači nisu ovce i sami znaju što treba učinit. Svaki glas zlata vrijedi. Vjerujem da kada izađu kompletni rezultati će se potvrditi naša vjerovanja. Naši glasači znaju da će imati autentične predstavnike i tko je jedina autentična alternativa onome što je proizašlo na ljevici”, poručio je Hasanbegović.


Komentirao je i rezultate Bandićeve nasljednice.

“Pavičić Vukičević je dobila glasove pristaše Bandića, ali svi znamo da je to sjena onoga što je skoro 20 godina predstavljao Bandić”, tvrdi Hasanbegović.

Taktika za drugi krug je jednostavna, kaže, jer oni su svo vrijeme bili autentični.

“Ne postoji osoba u Zagrebu koja ne zna što predstavlja platforma okupljena oko Domovinskog pokreta, a što znači ona okupljena oko Možemo!”, zaključuje.

Podsjetimo, prema prvim privremenim rezultatima DIP-a u drugi krug idu Tomsilav Tomašević (40.68%) i Jelena Pavičić Vukičević (16.57%).

Davor Filipović dobio je 11.03% podrške, Škoro 10.44%, a na petom mjestu je Joško Klisović sa 7,61% i prag prelazi i Vesna Škare Ožbolt s 5.44% podrške.

Komentari