‘Od Zagreba ću napraviti zelenu metropolu 21. stoljeća’ Još jedan kandidat pridružio se utrci na lokalnim izborima

Danas je u stožeru nezavisnog kandidata Ljubomira Majdandžića u Maksimirskoj ulici održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljena njegova kandidatura za gradonačelnika grada Zagreba sa sloganom “Gradonačelnik 2.0“.

Majdandžić izlazi na izbore u gradu Zagrebu kao Nezavisan kandidat, nezadovoljan politikom Kreše Beljaka. Odluka o kandidaturi usuglašena je sa članovima HSS-a iz svih 17 gradskih četvrti grada Zagreba, koji podržavaju kandidaturu gospodina Majdandžića.

“Kao dugogodišnji član i voditelj Stručnog vijeća HSS-a odlučio sam se kandidirati na predstojećim lokalnim izborima za mjesto gradonačelnika grada Zagreba i zastupnika u gradskoj Skupštini kao nezavisan. Kao istinski Radićevac, primjenjujući načela slobode, pravde, čovječnosti, mirotvorstva i poštenja te ekološki osviještene osobe novih zelenih tehnologija, ponudit ću Zagrebu jedinstvenu kandidaturu, utemeljenu na znanosti i znanju, za bolji život svih građana hrvatske metropole. Od Zagreba ću napraviti zelenu metropolu 21. stoljeća”, izjavio je Majdandžić.


Odlukom o kandidaturi radi se jasan i nedvojben otklon od politike koju zastupa Krešo Beljak u HSS-u i izražava nezdovoljstvo njegovom neodlučnošću vezanom za lokalne izbore u Gradu Zagrebu.

Komentari