JUČER ANKETARI, DANAS ON! Škare Ožbolt tužila Filipovića i ponosno pozirala s tužbom koju je osobno uručila

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Do lokalnih izbora dijeli nas tek nekoliko dana, a ‘bitka’ je sve napetija. Međutim, napet je i odnos Vesne Škare Ožbolt i Davora Filipovića – kojeg je u srijedu tužila. Naime, tužbu je osobno predala na Kaznenom sudu u Zagrebu, a sve zbog, kako kaže, klevetanja i širenja laži.

“Danas sam odlučila pokrenuti kazneni postupak podnošenjem privatne tužbe protiv Filipovića iz razloga što je platio daljnje širenje svojih laži na Facebooku. Naime, Davor Filipović je nekoliko puta izjavio da sam na sučeljavanju izjavila da ću podržati Tomislava Tomaševića u drugom krugu. Takvu izjavu je još platio, kako bi takva laž došla do što većeg broja ljudi. Prema statistici i prema onome što sam vidjela na Facebooku, poslao je to na 500.000 do milijun ljudi u Gradu Zagrebu”, započela je.

“To se zove kleveta bez obzira što smo u kampanji, bez obzira što se svakojake riječi izgovaraju, ovo je nedopušten način komuniciranja, pokušaja utjecaja na birače i dolazak do svakog birača pojedinačno plaćenim oglasima. Ovo se još nije dogodilo da se u vrijeme kampanje podnosi tužba za klevetu. Ja sam to učinila, zato što je Davor Filipović svojim ponašanjem potpuno zaprljao ovu kampanju, ne govoreći o svom programu, jer očito je njegov jedini program tvornica cjepiva, drugog programa nema”, rekla je Škare Ožbolt, koja je u utorak objavila i kako planira tužiti anketare koji su, kaže, širili laži o njoj.

Upravo smo o toj temi i razgovarali s ovom kandidatkinjom za gradonačelnicu. Naime, riječ je o telefonskom broju koji potencijalnim biračima Škare Ožbolt – govori kako ona surađuje sa Srbima, a što nam je sve rekla, pročitajte ovdje.


Komentari