JOŠ MALO DO IZBORNE ŠUTNJE! Tomašević razvukao transparent po Mostu slobode, evo što poručuje biračima

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Lokalni izbori samo što nisu stigli, a petk je zadnji dan da, prije izborne šutnje, kažu što imaju. Tu je priliku iskoristio Tomislav Tomašević, koji je na zagrebačkom Mostu slobode uoči početka konferencije za medije raširio veliki transparent, na kojem, kako su najavili iz Možemo!, stoji njihova završna poruka zadnjeg dana kampanje

“Vrijeme je za pravu promjenu”, stoji na velikom plakatu raširenom na zagrebačkom Mostu slobode.

“Želim naglasiti svim biračima i biračicama da nema drugog kruga kad je riječ o Gradskoj skupštini, većina nam je potrebna kako bismo mogli ostvariti sve ono što smo obećali u ovoj kampanji”,  rekao je Tomašević, dodavši da su se drugi kandidati uglavnom bavili njime, dok je on sa svojom platformom vodio pozitivnu kampanju.

“Razgovarali smo s tisućama građana, 10.000 građana je dalo svoj prijedlog u izradi političkog programa”, rekao je Tomašević.


U proteklih šest mjeseci propješačio sam više od 1800 kilometara i više od dva milijuna koraka. Vrijeme je da sad napravimo posljednji korak i donesemo promjenu kojom će nam svima u ovom gradu biti bolje, rekao je Tomašević.

“Pozivam sve Zagrepčanke i Zagrepčane da se osvrnu oko sebe i pogledaju svoj grad, njegove fasade i oronule domove zdravlja i da u nedjelju izađu van i svom gradu, našem gradu, konačno daju priliku, pravu priliku za pravu promjenu”, rekla je Ivana Kekin iz Nove ljevice.

“Promijenit ćemo model upravljanja i kvaliteta života će se za sve ljude u ovom gradu poboljšati. Žao mi je što se ova kampanja pretvorila u svađu i blaćenje, mi smo vodili pozitivnu kampanju. Volio bih, ako bude drugog kruga, da se više bavimo sadržajem”, rekao je Tomašević.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Komentari