‘HVALA VAM NA SENZACIJI!’ Pavičić Vukičević oduševljena igrom Modrih, uputila im samo riječi hvale

U povodu pobjede Dinama protiv engleskog Tottenhama i povijesnog plasmana u četvrtfinale Europa lige, zamjenica gradonačelnika dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, uputila je igračima i treneru GNK Dinamo Zagreb čestitku uime Grada Zagreba, ali i svoje osobno:

“Dragi naši ‘Modri’ ispisali ste povijest i učinili nas ponosnima!

Čestitam vam na čudesnoj pobjedi protiv engleskog velikana Tottenhama u Europa ligi.  Ovim uspjehom ispisali ste nove stranice povijesti kluba što je na ponos svim građanima Grada Zagreba, ali i Republike Hrvatske.

Pratili smo i proživljavali s vama svaku sekundu fenomenalne partije na Maksimiru. Ostavili ste srce na terenu i pokazali da David uvijek ima šanse protiv Golijata. Igrali ste preko svojih granica, sa srcem i neopisivom željom za pobjedom, i to je bio ključ uspjeha.


Ušli ste u sami vrh Europa lige, među osam najboljih momčadi te vam želim da ovakvim pristupom igrate i u četvrtfinalu. Vjerujemo u vas i veselimo se novim izazovima.

Dragi naši, još jednom hvala vam na ovoj senzaciji, na sjajnom nastupu, srčanoj borbi, na svakoj minuti, svakom golu i svakoj obrani. Tako se brane boje svoga grada!

Velike pohvale i treneru i vodstvu. Bit ćemo vam na raspolaganju i pružiti vam podršku. Naprijed Plavi!”, poručila je.

Komentari