ISPRIKA OPERATERA! A1 zbog tehničkih poteškoća korisnicima poklanja 20 GB!

foto:pexels

Telekomunikacijska tvrtka A1 Hrvatska u nedjelju 30. kolovoza izvijestila je da su otklonjene poteškoće u pristupu internetu na mobilnim i fiksnim uslugama koje su njihovi korisnici imali tijekom tog poslijepodneva, ističući uz isprike korisnicima da su “problemi bili globalne naravi”.

“Nedjelja poslijepodne bila je neugodna za korisnike A1 usluga zbog otežanog pristupa, a povremeno i za neke korisnike nemogućeg pristupa internetu na mobilnim i fiksnim uslugama zbog čega iskreno žalimo. Naši stručnjaci su poduzeli sve kako bi što prije otklonili probleme koji su bili globalne naravi”, poručili su.

Objašnjavaju pritom da usluge pristupa internetu pruža nekoliko globalnih ‘providera’, od kojih je “jedan od njih danas imao značajnih poteškoća zbog čega su mnogi svjetski web servisi bili nedostupni, a istovremeno milijuni korisnika bez pristupa internetu”.

Ne otkrivajući koji je to “jedan globalni provider”, iz A1 Hrvatska iznose da su poteškoće u A1 mrežama zamijećene u nedjelju malo iza 12 sati, da bi se potom, kako kažu, aktivacijom pričuvnih konekcija i stabilizacijom pružanja fiksnog i mobilnog pristupa internetu u 17,13 sati omogućilo pružanje usluge .vim korisnicima.


“Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga”, kažu iz A1.

Danas pak stižu obavijesti korisnicima:

“POKLON 20GB! Znamo da tehničke poteškoće s internetom nisu ugodne, zato vam u znak isprike, poklanjamo 20GB koje možete preuzeti do kraja ovog mjeseca putem Moj A1 aplikacije. Poklon gige možete trošiti 7 dana od uključenja. Vaš A1 tim!”, stoji u poruci koju su primili korisnici A1.

Jesu li svi dobili isti znak pažnje, za sad nije poznato, no u svakom slučaju, vjerujemo kako 20GB neće otići ”u vjetar”!

Komentari