Gordan Maras: ‘Za lokalne izbore pripremam se već dvije godine’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Čelnik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras već nekoliko mjeseci otvoreno govori o svojim ambicijama na lokalnim izborima, odnosno da želi doći na mjesto Milana Bandića. S obzirom da je njegova kandidatura za gradonačelnika grada Zagreba očigledna, dovodi se u pitanje hoće li upravo Maras biti kandidat najjače oporbene stranke.

Podsjećamo, predsjednik SDP-a Peđa Grbin, nije se oglasio po pitanju Marasove kandidature, a još prije tri mjeseca Grbin je za Novu TV izjavu kako nema nikakav problem s tim da njihov kandidat ne bude iz SDP-a. Kazao je kako bi podržao Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo! kao kandidata, ako to znači da će maknuti Bandića s trona.

Danas je u N1 studiju uživo gost bio Gordan Maras, koji je na pitanje zašto SDP još nije potvrdio svog kandidata za Zagreb, dao zanimljiv odgovor iz kojeg je očigledno da se nada podršci stranke.

“U stranci imamo proceduru, izbori su za pola godine i ne znam nikoga sem jednog kolege koji je istaknuo svoju kandidaturu – i još kolega Petek. Zna se koja je dinamika, nama je plan krenuti u to 2021. Za te se izbore pripremam već dvije godine. Zagreb je potrebno dati u ruke ljudima koji su već radili nešto u životu”, objasnio je Maras.


Komentari