FINALE BITKE ZA SDP: Grbin podcjenjuje Kolara, dok Kolar tvrdi: Glasajte za mene bez straha, donosim stabilnost

Borna Filic/Sanjin Strukic/PIXSELL

Ostalo je svega jedan dan do dugo očekivanog dana u prostorijama SDP-a, Prošle subote drugi krug izbora izborili su Peđa Grbin i Željko Kolar, a već će se sutra znati tko sjeda u uzavrelu stolicu, mjesto lidera jedne od najvećih stranaka u državi.

Kandidat Peđa Grbin sve članove pozvao je da glasaju, a kao prve zadatke, ukoliko odnese pobjedu, ističe raspravu o statusu Željka Sabe te izmjenu odredbe o zabrani glasanja za članove koji redovno ne plaćaju članarinu.

“Biti predsjednik SDP-a znači biti lider opozicije, na čelu građanske i lijeve opcije u Hrvatskoj. Bojim se da je u ovoj kampanji moj kolega pokazao da to nije u njegovu fokusu rada i djelovanja”, zaključuje Grbin koji vjeruje kako njegov protukandidat nema dovoljnu snagu za istaknutu poziciju.

S druge strane, kandidat Željko Kolar uvjeren je kako će se razlika među kandidtatima iz prvog kruga “istopiti” te da će baš on biti novi predsjednik stranke. Na komentar Peđe Grbina kako će u slučaju pobjede zabraniti neplatišama unutar stranke izlazak na izbore, Kolar kontrira te se ispričava svim kolegama, a vjeruje i kako će dolaskom na vrh omogućiti svim članovima da imaju pravo glasa.


Komentari