Ella Dvornik zagonetnija no ikada! Kakvu to ogromnu promjenu priprema?

Izvor: Instagram

Osebujna Ella Dvornik sudionica je showa “Zvijezde pjevaju”, koji se prikazuje na javnoj televiziji, a osim toga svestrana kći legendarnog Dine Dvornika ne prestaje plijeniti pažnju svojim privatnim životom kojega zapravo niti ne krije.

Štoviše, vrlo ga živopisno pokazuje na Instagram profilu. Što se događa u njenome životu Ella je otkrila i u razgovoru za Večernji list. Odmah na početku priznala je da se premišljala oko sudjelovanja u showu koji je zabavnog karaktera. Na koncu je odbacila sva potencijalna očekivanja koja bi se od nje mogla imati jer dolazi iz glazbene obitelji te pristala na angažman zbog stjecanja iskustva.

“Htjela sam zaraditi novac. U Hrvatskoj nisam mogla raditi. Stanje je bilo grozno i tko želi da mu Elle Dvornik radi u kafiću? Nekako sam htjela i okusiti život u Europi, dati si drugu šansu za život, ponajviše za anonimnost”, otkrila je govoreći o svojem životu u Londonu gdje je stekla mnogo novih spoznaja o iskustva.

Ella koja je aktivna na društvenim mrežama priznaje i kako joj iste ne dosade no da je ipak sklona odmoru od par dana kada se isključi, ali ipak prati što se događa i čita. “Trenutačno tražimo novi dom, to nam je fokus. Želimo naći nešto po našoj mjeri, budućnost planiram svakako, ali spremna sam na prepreke i iznenađenja na putu. Najviše se veselim vidjeti kako Balie odrasta u nadam se, jako dobru i talentiranu djevojku, a tko zna…možda dobije još nekog da je zabavlja”, zaključila je Ella.


Komentari