BBB-i pomažu djeci iz Nazorove: ‘Nama je čast biti uz sugrađane u svakoj situaciji, sve radimo od srca’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Oni su tu uvijek kad je najteže. Tako i ove blagdane nisu zaboravili da je drugima potrebna pomoć.

Bad Blue Boysi ove božićne i novogodišnje blagdane žele uljepšati djeci iz Dječjeg doma Nazorova. Za njih skupljaju odjeću, obuću koja nije puno nošena i čista za djecu do 7 godina te igračke. Ipak, ne žele se previše medijski eksponirati, i mi smo za akciju saznali tek iz jedne Facebook grupe.

“Skupljamo za djecu iz Nazorove, odjeću, obuću koja nije puno nošena i da je čista, za uzrast od 0-7 godina, igračke da nisu plišanci zbog epidemioloških mjera. Akcija se provodi da usrećimo onima kojima treba najviše, a to su oni najmanji, želimo im uljepšati blagdan Sv. Nikole i Božić naravno”, napisao je jedan BBB-ovac.

Radi se o lokalnoj kvartovskoj skupini navijača Dinama, lokalni Bad Blue Boysi, iz kvartova Remetinec, Remetinečki gaj i Jaruščica. Sve što rade, kako kažu, rade od srca.


Sve donacije će sami odnijeti djeci

Sve donacije koje skupe odnijet će u Nazorovu na blagdan Svetog Nikole.

Skupili su dosta robe i igračaka i još skupljaju, sve to nose za Sv. Nikolu u dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, dakle 6. prosinca.

“Nama je čast, građanska dužnost te privilegija biti uz naše sugrađane u svakoj situaciji, posebno onima kojima je najpotrebnije, a to su najmanji odnosno djeca”, napisao je BBB-ovac.

Odaziv građana da im pomognu je sve veći te se nadaju da će se akcija proširiti na čitav grad. Nadaju se kako će se ova akcija proširiti na čitav grad te da neće ostati samo na kvartovskoj razini.

Komentari