Bandićeva supruga gotovinom kupila stan u centru po smiješnoj cijeni: Odakle joj novac?

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića, prije malo više od mjesec dana kupila je stan od 68,52 kvadrata u centru Zagreba, doznaju Index Istrage.

Stan je kupljen od obiteljskih prijatelja Željka i Dragice Šelendić za 854 tisuće kuna, a nalazi na Trgu Petra Petretića. Nekoliko dana prije Nove godine se kao vlasnica stana upisala Ana-Marija Bandić, kćer gradonačelnika.

Obitelj Bandić tako je prije otprilike mjesec dana kupila stan na drugom katu zgrade koja je izgrađena 2006. godine, a nalazi se na fantastičnoj lokaciji u blizini Trga bana Josipa Jelačića. Izgleda kako je cijena kvadratnog metra iznosila samo 1474 eura što je izrazito nisko kada se u obzir uzme lokacija.

Iz Bandićeve imovinske kartice ne može se saznati odakle supruzi Vesni iznos od 720 tisuća kuna, a za spomenuti portal je progovorio i vještak za nekretnine koji tvrdi kako stan vrijedi najmanje dvostruko više.


Osim toga, čini se da će i u ovom slučaju biti posla i za Državno odvjetništvo jer je Bandićima stan prodao Željko Šelendić, poznat iz Bandićevih afera Nadstrešnice te nabavke dvije tisuće stolaca za Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a prije deset i više godina bio je redovni dobitnik izravnih pogodbi s Gradom Zagrebom, nastavlja Index.

Komentari