(VIDEO) BANDIĆ JE ZBILJA PRIREDIO ‘SHOW’ NA TRGU, ALI SRAMOTAN! Vikao je na oca preminule Šeherezade

U četvrtak, 8. listopada, u 10:00 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića, su predstavljene
nove električne trokolice podružnice Čistoća Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Predstavljanju je prisustvovao gradonačelnik Milan Bandić zajedno s predstavnicima Zagrebačkog holdinga i suradnicima.

Radi se o 30 novih električnih trokolica koje će se testirati tijekom godine na različitim
operativnim zadacima i u svim radnim uvjetima.


No, bilo bi to još jedno predsatvljanje električnih vozila, gdje bi se Bandić možda samo hvalio ‘novim voznim parkom’ Čistoće, te odradio đir oko Manduševca, da sve nije zasjenio neugodan incident.

Prije četiri godine petogodišnja kći Envera Beke, Šeherezada, otišla je na operaciju u KBC Zagreb i od tad se više nikad nije vratila. Enver je ustrajan u tome da je došlo do greške liječnika i da je to razlog smrti njegove djevojčice. Godinama zbog toga prosvjeduje tražeći pravdu za Šeherezadu, a od 27. srpnja živi i spava na Trgu bana Jelačića odakle neće, kaže, otići sve dok se ne dozna istina.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je Enveru prije petnaestak dana, kako kaže, obećao da će ga saslušati 1. rujna nakon sjednice Vlade. Slao je mailove Uredu predsjednika Vlade da potvrdi sastanak, no nitko mu nije odgovarao. Međutim, razočarao se otkrivši, dok ga je čekao ispred Vlade, da je sjednica, a premijera po dogovoru ipak nije bilo, jer je bio na sastanku na vrhu EU u Bruxellesu, što ga nitko nije obavijestio.

Pogledajte kako mu se obratio gradonačelni Bandić:

Komentari